Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у чоловіка виявили вибухову речовину

Позбавлення волі на строк від двох до п’яти років загрожує 43-річному жителю району за вчиненні протиправні дії.
Оперативники отримали інформацію, що мешканець одного із сіл незаконно зберігає заборонену речовину. У ході перевірки інформація знайшла своє підтвердження.
Під час санкціонованого обшуку в краянина виявили та вилучили вибухонебезпечну речовини схожу на порох.
Вилучене поліцейські направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України – «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».
Нагадаємо, що на Тернопільщині до 1 жовтня триває операція “Зброя”. Його  мета стабілізація криміногенної ситуації, протидія злочинності, а також виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.
У ході відпрацювань поліцейські перевіряють громадян на яких зареєстрована мисливська зброя та умови її зберігання, а також транспортні засоби з метою виявлення та вилучення незаконних боєприпасів. Поліцейські посилено несуть службу в місцях масового скупчення людей: залізничні станції, автовокзали, автомагістралі, аби затримати осіб, яких підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень із застосуванням зброї та вибухівки.

Студентка, яка чудом вижила після нападу, розповіла, що хлопці домагались її перед побиттям (ВІДЕО)

Тернополянка познайомилась у соцмережі з юнаком, який потім зґвалтував її