Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Баптисти розпочинають у Почаєві місіонерські проекти

Як долати міжкультурні труднощі та перешкоди, обговорювали на осінній сесії для служителів з організації нових церков християн-баптистів України. Навчання за програмою тренінгового центру «Покоління» відбулося в Ірпені  Київської області з 12 по 14 вересня в офісі Союзу церков ЄХБ.

Про це повідомляє “Релігія в Україні” з посиланням на сайт баптистів України.

Представники міжнародної місіонерської організації «Кемпус Крусейд фор Крайст» (Campus Crusade for Christ) висвітлили концепцію різних методів євангелізації. Після чого відбулося їх практичне застосування на міських вулицях.

Безпосередній учасник цих навчальних семінарів Віталій Корнеєв розповідає про своє служіння: «Ми з дружиною належали до рівненської церкви «Благодать» і в 2015 році переїхали на Тернопільщину. Метою є допомога Почаївській церкві. Це невелике місто з 10-ма тисячами населення, а помісна церква налічує дев’ять членів». У цьому році тут вперше провели позацерковний захід «День сім’ї». Тут, у Почаєві, брати мають намір розпочати сімейний клуб і хочуть по можливості працювати у навколишніх селах та розпочинати групи.

Юрій Красножон, переселенець з Луганщини, два роки тому розпочав церкву «Божа любов» у Києві. Богослужіння відбуваються в орендованій квартирі служителя, де мешкає його родина. Тут на недільні зібрання приходить близько п’ятнадцяти відвідувачів. Юрій розповідає: «Команди немає… Я і пастор, і євангеліст, і вчитель… Так само і дружина – проводить дитяче, жіноче і музичне служіння. Але дякувати Богові, тогоріч приєдналося до церкви четверо людей, і стільки сьогодні готуються до хрещення».

16 вересня спікери заходу відвідали новоутворену церкву «Якір» у м. Києві. Цю церкву розпочав Євген Ковбасюк, переселенець з Первомайська, що на Луганщині.

Тернопільський водій полюбляє порушувати правила. Чоловік у мережі навіть цим хвалиться (ВІДЕО)

На Тернопільщині водій збив жінку з малюком