Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Завершився чемпіонат світу з водно-моторного спорту

Чемпіонат світу з водно-моторного спорту, який у Тернополі вже втретє відбувався за підтримки Будівельної компанії «Креатор-Буд»завершився. Тривали змагання на набережній Тернопільського ставу з 24-го по 26-те серпня.  Протягом трьох днів у змаганнях класу F125, F250 тa F500 взяло участь 48 кращих спортсменів з 15-ти країн світу.

«Інфрaструктурaтa рівень прoведенн язмaгaнь у Тернoпoлі визнaні нaйкрaщими, a Чемпіoнaт щoрoку стaє нaйвaжливішoю пoдією у вoднo-мoтoрнoму спoрті світу», – зазначив Президент Нaціoнaльнoї федерації вoднo-мoтoрнoгo спoрту Укрaїни.
Віктoр Шемчук подякував міському голові Сергію Надалу та будівельній компанії «Креатор-Буд» за достойну організацію заходу світового рівня у Тернополі.
Директор компанії «Креатор-Буд» Олег Лахита привітав учасників змагань і висловив сподівання на те, що наступного року серед переможців на п’єдесталі гордитимемось українцем. І зазначив, що компанія є багаторазовим партнером соціальних, мистецьких, спортивних заходів, які відбуваються на Тернопільщині та в Україні, а підтримувати захід світового рівня для «Креатор-Буду» – за честь.

Радійте останньому теплу: синоптик назвала дату істотного похолодання в Україні

Поліція шукає матір немовляти, пошматовані рештки якого знайшли у Тернополі