Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Родичі померлого тернополянина не хочуть його хоронити?

Тернопільська волонтерка Лілія Мусіхіна зіткнулася із проблемою, вирішення якої потребує чималих зусиль. Без конкретних знань, досвіду та можливостей подібна ситуація будь-кого може загнати у глухий кут.

У соціальній мережі Фейсбук пані Ліля розповіла про померлого тернополянина, якого не хочуть хоронити його рідні:

“Помер Олександр Разумов. Майданівець. Бездомний і самотній, хоча має двох дочок. За життя йому помагало багато добрих людей, бо діти, які є – “відморозились”.

Це стало моєю проблемою і проблемою моїх друзів: дім, пенсія, відновлення документів, житло… Іра Жигунова відновила документи, Олег Бойко пустив у батьківську хату. Бо ж людина опинилась у скруті. Тільки, як навчило мене життя, деколи те, що ми називаємо скрутою – свідомий вибір, а не важкі непереборні обставини.

Що вдячності – говорити не буду, бо про мертвих або добре, або ніяк.

Вчора мені подзвонили з лікарні, адже мій телефон був яко стратегічний. Потім – у сільраду, хоч я просила цього не робити – люди просто пішли нам за зустріч, чому тепер на них ще має падати клопіт із похованням. Найшли телефон зятя, який сказав, що йому це не цікаво. він похованням займатись не буде і навіть дружині не скаже нічого… І тепер я повинна думати, за що його похоронити, як і де.

Я не знаю, що мені робити. От чесно. Не дай Бог такої смерті нікому”.

Подробиці моторошної аварії: Volkswagen на “бляхах” виїхав на зустрічну і врізався у позашляховик. Загинули молоді люди (ФОТО)

“Тернопільводоканал” заплатить 136000 грн штрафу за завищення тарифів