Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Євробляхи, труси і танці на майдані – тернополяни зняли веселий кліп (ВІДЕО)

Гурт ВІА Кип’яток, у який входять учасники гумористичної команди КВК «VIP-Тернопіль» зняли новий кліп, який одразу набрав тисячі переглядів у YouTube.

Сюжет відео передає один день із життя гламурної дівчини (роль грає Тетяна Песик), яка збирається на дискотеку – облягаючі штани, яскравий макіяж. Проте мати дівчини не схвалює такого способу життя дівчини і намагається її схаменути.

Коли дівчина виходить з дому, мама кричить їй через вікно фразу «одягаєшся, як проститутка». Власне, на цьому й побудована пісня «Синя смужка» – у головної героїні увесь кліп видніються сині бікіні через вигляд яких втрачають голову усі чоловіки в місті.

Першими звертають увагу на модний прикид хлопці в дворі. Гумористи висміяли також і «любов» окремих тернополян до автомобілів на іноземній реєстрації, адже молодики, роль яких грають відомі VIP-істи, їздять по місту на євроблясі.

У кліпі можна побачити театральний майдан, Циганку, вулицю Валову та інші відомі місця Тернополя. Загалом, вийшло дуже весело, цікаво і модно. Втім, дивіться самі.

 

Мерія Тернополя продовжує боротися з незаконною забудовою

Волонтери зніматимуть кліпи про маловідомі замки Тернопільщини