Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі відкрився ультрамодний клуб

Нічний клуб Янг

Новий заклад YOUNG поєднує різні формати відпочинку – preparty, party, afterparty.

Нічний клуб Янг

Паназіатська кухня, клубна музика та атмосфера релаксу – ідеальна комбінація, яку втілено у концепції ЯНГ. Досі Тернопіль не бачив подібного формату відпочинку, усе було відокремлено один від одного: якщо драйвова музика – тоді клуб, смачна кухня – ресторан, спокійне і неквапливе дозвілля – лаундж-кафе. Мережі ресторанів Файного Міста вдалося зібрати усі «пазли» разом.

YOUNG party-restaurant: заклад, в якому вечірка та їжа поєднуються разом!

Відтепер немає потреби робити вояж між різними закладами – усе необхідне для відпочинку втілено тут. Чому саме party-restaurant?
Це ідеальне місце для вечірки, нових знайомств та зустрічі з друзями. В ЯНГ вирує життя, в яке хочеться пірнути з головою. У закладі можна послухати клубну музику, скуштувати страви і напої азійського напрямку, покурити кальян і потанцювати.
Парадоксально, лаундж-заклад має відтінки клубної культури та ресторану, але натомість є місцем інакшого формату. У цьому його особливість та актуальність – тут добре кожному. YOUNG – це тренд, що ніколи не вийде з моди. Особливої уваги заслуговує їжа, адже досі ніхто у Тернополі не презентував оригінальні страви азійської кухні:
– В’єтнам.
– Таїланд.
– Китай.
– Японія.
Балансування між паті-форматом і рестораном – справа не з легких, але лаундж-бар ЯНГ виривається з цього замкненого кола і пропонує «золоту середину». У меню закладу є різні позиції страв та оригінальний алкоголь за східними рецептами. Таким чином, Ви водночас опиняєтесь на гучній вечірці, де смачно годують і пригощають коктейлями.

«Нестандартний» нічний клуб YOUNG: світовий тренд preparty та afterparty відтепер у Тернополі!

Нічний клуб Янг

Формат preparty чудово адаптувався у ЯНГ: забігаєш перед вечіркою на келих японського пива Saporro або коктейлю Picola разом із друзями, смачна вечеря, заряджаєшся позитивом і вже готовий до великої гулянки. Пре-паті зазвичай починається о 8-9 вечора, люди смакують смачну пікантну їжу Східних країн під декілька легких коктейлів, спілкуються і в очікувані на гучну вечірку.
Afterparty є логічним продовженням для тих, кому замало ночі. Після клубної тусовки хочеться у спокійній атмосфері насолодитися якісним алкоголем та задушевною бесідою з друзями, або як часто буває поїсти після танців вночі. ЯНГ працює до 2-ої ночі у будні та до 5-ої ранку у вікенд – ідеально для завершення нічного рандеву.
Young – це лаундж кафе зі східними мотивами, це кальян-бар, це ресторан паназіатської кухні, заклад можна називати по-різному, але в жодному випадку не нічним клубом у звичному розумінні. Шалені танці з димом та світломузикою – це характерно для інших закладів. Натомість, у ЯНГ акцент робиться на смачній вечері, оригінальних коктейлях, спілкуванні та атмосфері.

У Тернополі знайшли найстарішого чоловіка та жінку (ФОТО)

Поїв і приміряв жіночі туфлі: п’яний чоловік, якого зачинили у торговому центрі, весело провів ніч (ВІДЕО)