Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Трагічні вихідні у Тернополі: На “БАМі” загинула 63-річна жінка (ВІДЕО, ФОТО)

Трагічні вихідні у Тернополі. 12 серпня на вулиці Тарнавського 63-річну жінку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу у вечірню пору, збила машина. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Цього ж дня на вулиці Слівенській водій таксі збив 74 річну пенсіонерку і втік із місця аварії.

Подробиці дорожньо-транспортних пригод з’ясовувала знімальна група TV-4.

Неділя 12 серпня почалася із нещасних новин. О 10-тій годині у дворі на вулиці Слівeнській водій таксі збив сімдесяти чотирьох річну жінку.

-Жінку забрали до травмпункту, водій з місця події з’їхав, однак був встановлений. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, зараз усі деталі даної ДТП встановлюються.

У поліції кажуть, часто пішоходи страждають у аваріях не лише через неуважність водіїв, але через власне нехтування елементарними правилами дорожнього руху. Перехід дороги поза межами пішоходного переходу обернувся для тернополянки фатально. 63-річна жінка переходила дорогу у невстановленому місці, внаслідок чого потрапила під колеса.

У поліцейських вже є відео з реєстратора автомобіля, який рухався назустріч. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Нагадаємо, вулицю Тарнавського поліціянти вважають місцем концентрації ДТП у Тернополі. Тут загинула не одна людина. У міській раді кажуть, влаштувати “лежачого поліцейського” на цьому місці не можуть, оскільки це суперечитиме Державно-будівельним нормам, бо ухил дороги становить більше 80 одиниць. Натомість на цій ділянці буде облаштована турнікетна огорожа, щоб мешканці переходили дорогу лише у встановлених місцях.

“Креатор-Буду” 12 років – блокбастер про діяльність та життя компанії

Нещастя у Тернополі: чоловік випав з другого поверху і загинув