Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянка постраждала через афериста з Донецька

Зухвалий житель Сходу обдурив тернополянку та забрав у неї гроші. Жінка хотіла розміняти готівку, а в результаті залишилася без грошей.

Правоохоронці швидко знайшли зловмисника. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Як розповіла потерпіла, її ошукав незнайомець, який під приводом обміну купюр заволодів грошовими коштами. Зловмисник попросив працівницю розміняти 15000 гривень дрібні купюри. Жінка погодилася. Крадій, перераховуючи кошти, шляхом залому заволодів готівкою в розмірі 5700 гривень, а решту повернув заявниці, зазначивши, що вирішив обміняти гривні на валюту. Тернополянка виявила нестачу виручки лише через декілька годин та зателефонувала у поліцію.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що протиправне вчинив 36-річний донеччанин. Поліцейські перевіряють причетність крадія до вчинення аналогічних злочинів.

За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ. Санкція якої передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Житель Тернопільщини загинув у власному помешканні

Суд залишив під вартою обвинувачено у вбивстві 17-річної Іринки Мукоїди – Василя Гнатюка