Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Середмістя Тернополя оновлюють у «лондонському» стилі

Дві металеві арки, які розташовані поблизу фонтану «Квітка терену», що на бульварі Тараса Шевченка у Тернополі, вирішили пофарбувати у «лондонському стилі».

Зі слів начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського, через те, що ці арки були встановлені ще в 60-тих роках і довший час не фарбувалися, цього року, напередодні Дня міста,  було вирішено оновити їх та надати їм європейського вигляду.

– Виконуючи роботи із реконструкції та оновлення об’єктів у місті, ми надаємо перевагу яскравим кольорам, щоб позбутися візуальної сірості та похмурості. Тому і для цих арок ми обрали сучасний «лондонський» стиль, відповідно до якого конструкція буде кольору «марун» (темно-бордовий) та міститиме елементи чорного, що додасть яскравості та допоможе позбутися візуального забруднення, – запевняє Олег Соколовський.

Ілюмінацію із арок на час проведення робіт демонтували, але, після проведення реставрації, блакитне сяйво знову освічуватиме центральну частину міста.

З’явилися деталі програми Коза-фест, який цими вихідними пройде на Тернопільщині

У Тернополі щурі заполонили двір, у якому граються діти (ВІДЕО)