Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Розваги у Тернополі на вихідні (ВІДЕО)

Насиченими і цікавими для кожного обіцяють бути вихідні у Тернополі. З нагоди відзначення Дня державного прапора, Дня незалежності та Дня міста у різних локаціях Тернополя відбудуться святкові заходи. Заплановано відкриття оновленого дитячого майданчика, продовженого аераційного фонтану на набережній Тернопільського ставу, дитячі, гастрономічний фестивалі, встановлення рекордів та чимало іншого.

Якщо ви ще не спланували найближчі вихідні, то сюжет TV-4 вам у цьому допоможе.

23 серпня о 10 годині на Театральному майдані розпочнеться марафон святкових заходів. Там відбудеться освячення і підняття державного прапора. Найбільш насиченим буде День незалежності 24 серпня. Святкові заходи відбуватимуться у різних локаціях. Зокрема, на Майдані Волі майстри народної творчості проведуть різноманітні майстер-класи.

-24 числа – святкування в сам день Незалежності – це відкриття памятника Симону Петлюрі в Тернополі об 11 годині на однойменному бульварі. З 24 і по 26 в парку Шевченка відбувається так само гастрономічний наш пікнік – “Пікнік в Тернополі” – гастрономічний фестиваль, де і будуть відбуватися всі події, повязані як з чемпіонатом, так і з культурними локаціями, – розповідає начальник управління культури і мистецтв Тернопільської міськради Олександр Смик.

Чимало святкових заходів буде зосереджено на набережній Тернопільського ставу. На центральній сцені виступатимуть гурти, основний гість музичної програми – гурт PianoBoy. О 18 годині в парку Шевченка відкриють оновлений дитячий майданчик, а о 22 – наступну чергу фонтанів. Аераційний водограй, який став окрасою міста, продовжили на 180 форсунок. З 15 до 20 години на Тетральному майдані відбудеться дитячий спортивний фестиваль. 25 серпня у місті буде присвячений святкуванню Тернопільського замку.

У школах Тернопільщини масово завищують учням оцінки

На Тернопільщині чоловік сказав пін-код товаришу і той його обікрав