Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Після сварки з сином заробітчанка з Тернополя вчинила суїцид?

Трагедія сталася 7 серпня на вулиці Курбаса у Тернополі. Жінка випала з вікна гуртожитку.
Поліцейським вдалося з’ясувати, що загибла – мешканка Тернопільського району, 1967 року народження. Оперативно встановити особу вдалося завдяки тому, що до співробітників Тернопільського районного відділення поліції звернувся брат і повідомив про зникнення родички. На фото, відзнятих поліцейськими з місця нещасного випадку, чоловік впізнав сестру.
За попередніми даними, жінка нещодавно повернулася із заробітків. Мешкала в Гаях Гречинських Тернопільського району разом з матір’ю та сином, з яким у день трагедії посварилася. Коли йшла з дому, то сказала, що більше не повернеться.
Чому саме будівлю гуртожитку, що на вулиці Леся Курбаса, жінка обрала місцем зведення рахунку із життям – невідомо. Поліцейські під час огляду місця події опитали мешканців багатоповерхівки, проте ніхто загиблу раніше не бачив і не знав. Є припущення, що нещасна стрибнула із балкона загального користування, що на восьмому поверсі.
Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ. Поліцейські ретельно перевіряють обставини трагедії.

6 розважальних закладів отримали право працювати у Тернополі вночі

Тернополяни розповіли, як готуються зустріти серпневі магнітні бурі