Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поїв і приміряв жіночі туфлі: п’яний чоловік, якого зачинили у торговому центрі, весело провів ніч (ВІДЕО)

У Тернополі правоохоронці «на гарячому» затримали злодія, який «господарював» у торговому центрі «Євроринок», що на вул. Руській. 48-річний житель Зборівщини саме міряв жіночі туфлі, коли навідалася поліція охорони.

Сигнал про спрацювання сигналізації було отримано на пульт управління. Завдяки спрацюванню датчиків руху поліцейські знали, що правопорушник знаходиться всередині. Як з’ясувалося, проник чоловік до магазину взуття та сумок, розбивши склопакет вхідних металопластикових дверей. Дивним виявилося те, що вхідні двері пошкоджені не були, а зловмисник зсередини проник в одну з крамниць.

— Як з’ясувалося, нетверезий чоловік зайшов до торгового закладу ще перед закриттям і заснув на сходах, де його ніхто не бачив. Ввечері, прокинувшись, став шукати вихід. Оскільки всі двері були замкнені, вирішив вибити склопакет в магазині на першому поверсі. Саме тоді й спрацювала сигналізація, — інформують правоохоронці.

Раніше судимий зловмисник до приїзду поліції встиг порозкидати товар, доїв бутерброди, які залишили продавці, навіть туфлі жіночі приміряв. Та коли на порозі з’явились поліцейські — спробував втекти та заховатись. Втім, шансів залишитися не спійманим у нього не було — його затримали на третьому поверсі торгового закладу.

У Тернополі відкрився ультрамодний клуб

На Тернопільщині розшукують викрадача комп’ютерної техніки. Камер “спіймала” злочинця (ВІДЕО)