Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Побитті двері та кров: у Тернополі рецидивіст намагався пограбувати магазин (ФОТО)

31-річний крадій-рецидивіст намагався пограбувати один з продуктових магазинів на мікрорайоні Дружба. Проте йому це не вдалося, оскільки потрапив в поле зору поліцейських охорони.


На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації з продуктового магазину, що на вулиці Бережанська. За вказаною адресою негайно прибув наряд реагування.
– Прибувши на спрацювання охоронної сигналізації ми обстежили територію об’єкту та виявили сліди проникнення, а саме – розбитий скло вхідних дверей магазину зі слідами крові та розкидані гроші довкола магазину. Оглянувши місце події помітили, що краплі крові ведуть до житлового будинку, куди ми й попрямували, – розповідає поліцейський-водій батальйону Управління поліції охорони Андрій Ковалишин.
Як з’ясувалося, на чуже майно зазіхнув 31-річний неодноразово судимий за майнові злочини мешканець обласного центру. Зловмисник не очікував, що магазин знаходиться під охороною, а помітивши це, кинувся тікати та поранився об розбитий склопакет.
Крадій не помітив, що тікаючи, губить викрадені гроші та залишає сліди крові, які й привели поліцейських охорони до його квартири. Під квартирою він залишив ще один доказ своєї участі у скоєному злочині – закривавлене взуття.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу Тернопільського ВП. Триває слідство.
Все більше громадян звертаються до поліції охорони щодо захисту власного майна. Цей випадок вкотре довів, що найефективнішим способом захистити своє майно та запобігти матеріальним збиткам є встановлення охоронної сигналізації. Для забезпечення надійної охорони ми використовуємо найсучасніше обладнання, яке пройшло відповідну сертифікацію. Тож професійний та висококваліфікований особовий склад поліції охорони і сучасна система охоронно-пожежної сигналізації є запорукою спокою та гарантованого збереження майна громадян!

На Тернопільщині через алкоголь і ревнощі чоловік підрізав жінку

Майже 80 тисяч дорослого населення Тернополя обрали сімейного лікаря