Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З відкриттям McDonalds у Тернополі доведеться зачекати?

До Дня міста тернополянам обіцяли відкрити перший у Тернополі заклад громадського харчування компанії McDonalds. Тут мала б функціонувати послуга «МакДрайв» (для клієнтів «на колесах»), термінали самообслуговування та зона для дітей. Втім, реальність виявилася далекою від очікувань.

Ще на початку серпня було зрозуміло, що роботи на майдані Перемоги (масив «Дружба»), де має незабаром відкритися McDonalds, тут непочатий край. Мабуть кожному, хто проходив повз, і без слів було ясно, що про ніяке відкриття найближчим часом тут не може йти і мови. Зрештою, у прес-службі закладу дану інформацію підтвердили. Тепер тут обіцяють справитися ще за два місяці, мовляв, свої двері для перших відвідувачів McDonalds відчинить вже у жовтні.
Наразі на майдані Перемоги територія, виділена під заклад, обгороджена парканом, стоїть одноповерхова засклена будівля, а довкола — купи землі, піску та будівельних матеріалів. Зрештою, згідно задуму, McDonalds буде мати площу 520 м. кв. Поки ж тут ведуться ремонтні роботи та триває облаштування території.
Чи встигнуть до жовтня? Покаже час. А поки студентство активно записує номери телефонів, вказані на рекламному щиті із запрошенням на роботу у McDonalds, відкриття якого наробило чимало галасу серед тернополян.

Джерело: Тернополяни

Звернення міського голови Тернополя Сергія Надала з нагоди Дня міста

У Тернополі дівчинка повзала по асфальту, а мати спала на траві (ФОТО, ВІДЕО)