Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі перевірили міські пляжі. Є результати

Фахівці Держпродспоживслужби Тернополя провели дослідження води та піску на пляжах обласного центру.

З метою здійснення моніторингу стану середовища життєдіяльності, об’єктів нагляду щодо дотримання вимог санітарного законодавства, фахівці Тернопільського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області спільно із фахівцями Тернопільської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів 07 серпня 2018 року провели на території м. Тернополя відбір взірців води із Тернопільського ставу у місцях масового відпочинку мешканців міста (міський пляж; р-н «Циганка») та відкритого басейну клубу оздоровчого зимового плавання «Нептун» в парку «Топільче» («Моржатник»).

Також, був відібраний взірець піску міського пляжу для проведення паразитологічних досліджень на вміст яєць, личинок гельмінтів.

Інформуємо про те, що за результатами фізико-хімічних, бактеріологічних, органолептичних, паразитологічних досліджень відхилень не виявлено, вищевказані взірці відповідають санітарно-гігієнічним вимогам (експертні  висновки №001868 д.к./18; №001869 д.к./18; №001870 д.к./18 від 10.08.2018р.) та звіт про результати дослідження №000999 п.м./18 від 10.08.2018р.)

 

У Тернополі чоловік розшукує жінку, яка пішла з дому і пропала (ФОТО)

На Тернопільщині Range Rover злетів з дороги і перекинувся: водій загинув