Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Політ на літаку та 101 троянда, – оригінальне освідчення тернополянина (ФОТО)

Тернополянин Юрій Тимошенко оригінально зізнався у коханні своїй дівчині Ірині Мусій. Для неї приготував політ на літаку та 101 троянду. Як розповідає дівчина, освідчення було для неї зовсім не очікуваним.

Історія знайомства

Познайомились ми два роки тому в соціальних мережах. Це на ту пору ще було “Вконтакті”. Десь два місяці ми просто переписувалися та говорили по телефону. І от одного разу Юрій покликав мене на побачення.

Як зараз пам’ятаю, ми гуляли біля ставу. На нашу першу зустріч він приніс мені букет троянд. Пам’ятаю, як я хвилювалася, щоб вони не замерзли поки ми гуляли. Це десь саме було перше грудня.

Я не боялася йти на зустріч, бо знала, що він серйозно налаштований. Коли побачила Юру вперше він мені дуже сподобався. З ним цікаво, він впевнений, серйозний, одразу видно справджений чоловік.

З часом ми почали спілкуватися все більше і більше. І ось одного разу він мені запропонував зустрічатися. Ну звичайно, що я погодилася. Можу сказати лише одне, що зараз він моя підтримка та опора.

Разом вже майже 2 років, і жодного разу не було сумніву, що це дійсно моя людина.

День освідчення

Я давно мріяла політати на літаку. Юра це знав, тому приготував для мене особливий сюрприз. Нещодавно він організував для мене політ на літаку. Я навіть не думала, що в Тернополі можливо політати. Після польоту він мені освідчився але спочатку передісторія, як це все відбувалося.

Одного дня ми мали зустрітися з нашими друзями, щоб посидіти та відпочити. Юра сказав, що з дому мене забере машина. Так і сталося. Пізніше він мені подарував коробочку і сказав, що якщо я її відкрию зараз, то маю виконати все, що там написано. Коли я відкрила коробочку там був сертифікат на політ на літаку. Радості не було меж. Я одразу запитала його коли, я можу його використати. Сертифікат був активний рік. І ось він каже, що я можу політати хоч зараз.

Разом ми поїхали в тернопільський аеропорт для того аби здійснити мою мрію. Юрій зі мною не летів тому, що там було лише одне посадкове місце, тобто я і пілот.

Коли ми піднялися в небо відчуття були неймовірні. Серце почало шалено битися. Ми покружляли над Тернополем, а потім прийшов час спускатися на землю.

Юрій чекав мене внизу. Коли пілот посадив літак я вийшла з кабіни й побачила Юру. Він чекав мене там з 101 трояндою.

Я одразу почала плакати, серце почало шалено колотитися. Він теж хвилювався, коли дотягав коробочку з каблучкою було видно, що в нього трусяться руки.

Юрій спочатку запитав, чи я розділю з ним його життя. Я відповіла ствердно. Потім він запитав, чи стану я його дружиною і я відповіла “Так”. Радості не було меж.

Потім коханий мені розповідав, як він готувався до цього. Розповів, що всього лиш за два дні організував для мене казку. Найперше купив сертифікат, а потім купив квіти та каблучку.

Можу сказати одне, я щаслива тому, що він саме той хто змушує мене посміхатися.

Суд залишив під вартою обвинувачено у вбивстві 17-річної Іринки Мукоїди – Василя Гнатюка

Київ, Львів і Тернопіль: стало відомо, де будуть навчатися рекордсмени ЗНО