Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

20-річний тернополянин потрапив у кому після бійки біля одного з нічних клубів

Інцидент стався в ніч на 30 червня поруч з нічним клубом на масиві «Сонячний».

Подробиці розповідає 20 хвилин.

Як вдалося з’ясувати журналістам у Патрульній поліції, два відвідувачі нічного клубу нанесли тілесні ушкодження 20-річному хлопцеві, який святкував день народження.

За свідченнями очевидців, четверо хлопців надворі стояли з дівчатами. До них підійшло ще двоє, які почали залицятися до дівчат. Це викликало обурення 4-х кавалерів і переросло в бійку. Один з тих, що підійшли, витягнув предмет, схожий на зброю, але пересмикнути затвор не вдалося, тому вдарив одного з них рукояткою в чоло, інший додав кулаком.
Хлопець впав головою до грунту. Припинилося дихання і серцебиття. Люди намагалися надати допомогу, робили непрямий масаж серця.
Потерпілого госпіталізували другу міську лікарню з діагнозом “кома невідомої етіології”. Поки причину коми з’ясовують лікарі, правоохоронці розбираються із двома учасниками бійки. Один із них в приміщенні нічного клубу викинув сумку, в якій був предмет, схожий на зброю. Нападники намагалися втекти, їх затримали свідки і передали в руки поліцейських, від яких він теж спробував відбиватися.

У Тернопільському храмі Глава УГКЦ сьогодні проголосить нове свято

Тернополянин розповів про відпочинок на рожевому озері, аналогів якому немає в Європі (ФОТО)