Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Юнак, якого побили під час святкування дня народження, у комі. Лікарі не можуть привести його до тями (ФОТО)

Юнак, якого побили під час святкування дня народження, у комі. Сутичка сталася поблизу  нічного клубу «Allure».  Травми отримав захищаючи дівчину.

20-річного Віталія кілька разів вдарили рукояткою пістолета. Хлопець одразу втратив свідомість. Лікарі досі не можуть привести його до тями.

Віталій Гнатишин є студентом ТНТУ ім. І. Пулюя факультету економіки і менеджменту. Одногрупниця юнака Олеся Пастущин розповідає, Віталій  дуже товариський та життєрадісний.

Він добрий, спокійний та щирий хлопець. Він дуже жартівливий. Усі, хто знає його, не бачили без посмішки, – зазначає одногрупниця.

Олеся Пастущин додає, що хлопець знаходиться у комі, аби привести його до тями, щодня потрібні великі суми коштів. Життя Віталія підтримують дороговартісні  препарати.

Якщо хтось має можливість фінансово допомогти сім’ї, скидайте кошти на рахунок 5168 7572 9797 2293 – Кульбаба Назарій Степанович. Не будьте байдужими, кожна гривня є важливою, – повідомляє Олеся Пастущин.

 

“Вони завжди всім допомагали”: односельці розповіли про двох жінок, які загинули в жахливій ДТП неподалік Тернополя (ФОТО)

На Тернопільщині п’яний водій потрапив у ДТП і давав хабар 50 грн патрульним (ФОТО)