Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі в парку обікрали чоловіка

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції місцевому мешканцю. Чоловік скористався неуважність прохожого та вчинив злочин.

Як повідомив заявник, в одному із парків Тернополя він виявив відсутність засобу зв’язку, який зберігав в легкодоступному місці. У протиправному він запідозрив незнайомця, який його відволік, а потім витяг майно з кишені штанів.
У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що на злочин пішов тернополянин 1986 року народження. Підозрюваний в минулому вже відбував покарання в місяцях позбавлення волі, але на шлях виправлення так і не став.
Нараз правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів.
Йому інкримінують частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України – «Крадіжка». Санкція якої передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

На Тернопільщині чоловік пішов на риболовлю і пропав

Смертельна аварія на Тернопільщині: мотоцикліст врізався у пожежну вантажівку (ФОТО)