Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі “ВАЗ” протаранив “Рено”. Водій п’яний (ФОТО)

Три адміністративні матеріали на нетверезого водія, який спричинив ДТП склали інспектори.

Вчора 08.07, близько 22:00 год екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що трапилася дорожньо – транспортна пригода на вулиці М. Кривоноса.
Прибувши за вказаною адресою, інспектори виявили автомобілі RENAULT MEGANE та ВАЗ 2107 з характерними механічними пошкодженнями.

Переконавшись, що учасники події не отримали тілесних ушкоджень та допомоги лікарів не потребують, розпочали встановлення обставин події.

Інспектори з’ясували, що водій ВАЗ 2107 порушив Правила дорожнього руху, а саме, не дотримався безпечної дистанції, чим і спричинив ДТП.

Також, під час спілкування з винуватцем автопригоди, вони помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння та від проходження огляду в медичному закладі категорично відмовився. Окрім того, було встановлено, що керманич уже не вперше протягом року притягуватиметься до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Відтак патрульні склали на водія три адміністративні матеріали – за ч. 2 ст. 130 КУпАП(керування в стані сп’яніння повторно протягом року), за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та винесли постанову ч.4 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів).

У Тернополі агресивний чоловік погрожував ножем жінці (ФОТО)

Українців запрошують на Загальнонаціональну прощу (відео)