Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі агресивний чоловік погрожував ножем жінці (ФОТО)

7 липня близько 23:00 екіпаж патрульних отримав повідомлення від 47-річної громадянинки Тернополя про те , що її чоловік погрожує їй фізичною розправою предметом схожим на ніж .

Прибувши за вказаною адресою , поліцейські виявили 45-річного громадянина з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який вів себе агресивно по відношенню до дружини та її племінника, намагався завдати тілесних ушкоджень, розмахуючи ножем, окрім того голосно кричав та погрожував.На вимоги припинити правопорушення – не реагував. Тому , заради безпеки оточуючих та поліцейських ,згідно п. 3.1 (г) ст. 45 ЗУ «Про Національну поліцію» було застосовано спецзасіб – кайданки . На місце події викликано слідчо – оперативну групу для встановлення всіх обставин справи .

Відомості внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 ККУ( умисне легке тілесне ушкодження ) та санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботами на строк до одного року.

У лікарні помер хлопчина, якого побили біля тернопільського клубу

У Тернополі “ВАЗ” протаранив “Рено”. Водій п’яний (ФОТО)