Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополян очікує вікенд делікатесів

Упродовж трьох днів у Тернополі триватиме щорічне дійство – «Коропфест». Цього року фестиваль припадає на 6,7,8 липня і відбуватиметься воно у парку імені Т.Шевченка.

Вперше на фестивалі представлять незвичайні делікатеси такі, як устриці з вином, спеціально приготовлених равликів, бургер з коропом та багато інших смаколиків. Окрім цього можна буде навчитися готувати рибні страви власноруч, адже щодня для всіх охочих відомі шеф-кухарі країни проводитимуть майстер-класи. У програмі приготування
Дніпровської щуки, Коропу у вині, Кларієвого сома.
Окрім смачної платформи фестивалю діятиме й музична сцена. Для усіх відвідувачів лунатимуть хіти фронтмена гурту «Мотор’Ролла» Сергія Присяжнюка, який у дружній атмосфері виконає усім відомі пісні: «Не дзвонила, не заходила», «Аеліта», «8 колір» та багато інших.
Вперше під час Коропфесту діятиме й алея хенд-мейду, участь у якій може взяти кожен талановитий відвідувач заходу. Для цього лише потрібно принести з собою свої вироби.
А оскільки святкування Івана Купала припадає на ніч з п’ятниці на суботу, то очікується також і масове запускання квіткових віночків на воду. Крім цього, організатори обіцяють подарунок тій дівчині, чий віночок буде найкращим.
Світлана Дяченко

За результатами останніх досліджень Аграрна партія долає виборчий бар’єр

Тернопільські лікарі-волонтери допомагають геріатричному будинку