Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Потужна злива у Тернополі утворила справжній потоп (ВІДЕО)

Відомий український письменник з Тернополя Олександр Вільчинський написав у соціальній мережі “Фейсбук”, що на Збаразькому кільці утворилася річка через зливу.

“На Збаразькому кільці під Мірей Матьє в’їжджаємо у річку… Пригадую, ще у 1994-му, коли майже місяць провів у США, ще коли туди мало хто потрапляв, і об’їздивши майже все східне узбережжя штатів, і принагідно важкенною камерою VHS знімаючи фільм для нашого “tv-4”, що пізніше отримав назву “Від Атланти до Манхеттена”, я якось був здивований оперативністю американських телевізійників.

Коли одного разу ми потрапили під зливу, здається, у Балтиморі, то, тільки-но переступивши поріг готельного номера і ввімкнувши телевізор, одразу побачили і ті самі річки на вулицях, і зламані гілки, що й недавно з машини…

Це було ще, коли у нас про інтернет мало хто чув, а у штатах він тільки починав впроваджуватись. Але ось, не минуло, як кажуть, і чверті століття, як уже без проблем кожен бажаючий може показати спогад про недавню зливу з вікна власного авто )”, – повідомив пан Олександр.


Як буде виглядати будинок, який збудують на вулиці Тролейбусній, 3 у Тернополі (ФОТО)

У Тернополі на “БАМі” жінка випала з маршрутки. Розшукують свідків