Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Очільник банди наркоторговців, яку затримали в Тернополі, до того сидів у в’язниці 34 роки

У Тернополі викрили два серйозні злочини, пов’язані зі зберіганням та збутом різних видів наркотиків, які здійснювали раніше судимі чоловіки.

Як розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух, головні наркоторговці розпочали займатися злочинним ремеслом чи не одразу після виходу на волю.

— Сьогодні наркоманія, на жаль, є серйозною проблемою в Україні. В нашому місті діяла доволі небезпечна група зловмисників, які зберігали, поширювали наркотичні речовини і яку нам вдалося викрити. Затримані – п’ятеро зловмисників, які раніше вже сиділи за ґратами за певні проступки. Зокрема, чоловік, який організував банду наркоторговців, до того сидів у в’язниці тридцять чотири роки. Після виходу на волю він не захотів почати чесне життя, а одразу ж узявся за нову злочинну справу. Цікаво також, що інші затримані раніше також відбували покарання в місцях позбавлення волі. Зараз зловмисники перебувають під вартою. Для трьох чоловіків призначено заставу по 140 000 гривень, а для інших – 35 000 гривень,  — повідомив Степан Яцух.

Чоловік також розповів, що нещодавно також було затримано чоловіка, який передавав наркотичні засоби в місця позбавлення волі.

— Це вже другий подібний злочинний випадок, який ми зафіксували цьогоріч. Як не дивно, чоловік, який постачав заборонені речовини у в’язницю, раніше відбував покарання та вийшов на волю лише 1 квітня цьогоріч. За такий короткий час зловмисник уже встиг знову налагодити своє ремесло. За допомогою канату, або ж мотузки порушник через вікно у вечірній час передавав заборонені речі, — наголосив  Степан Степанович.

Поліцейський ще раз звернувся до жителів Тернопільщини, закликавши людей спільно боротися із незаконним вирощуванням, зберіганням, поширенням наркотиків. Якщо хтось виявить подібні випадки в області, той повинен зателефонувати на гарячу лінію 102, повідомляють “Тернополяни”.

Два роки наречена чекала його з полону: боєць з Тернопільщини розповів незвичайну історію кохання (ФОТО)

У Тернополі уже крадуть навіть такі автівки (ФОТО)