Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у аварії травмувались діти (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася 29 липня у Монастириськах близько 16:00. На перехресті вулиць Січових Стрільців та Коновальця не розминулися два автомобіля. Водій Fiat Punto допустив зіткнення із задньою частиною ВАЗ-2104.
За попередніми даними, транспортний засіб вітчизняного автопрому повертав ліворуч, коли в нього в’їхала іномарка. Одна з версій, яку розглядають слідчі – недотримання дистанції та перевищення швидкості.
В результаті удару до лікарні потрапило троє пасажирів із “Жигулів”. Трьохрічна дівчинка у важкому стані. У неї – відкрита черепно-мозкова травма, струс, рани голови, перелом лобної ділянки.
Ще одна дитина 2006 року народження госпіталізована з закритою травмою грудної клітки. З легкими тілесними звернулася за меддопомогою й бабця однієї з дівчаток.
У іномарці на момент ДТП перебувало два хлопця 1995 та 1999 років народження. Вони травм не отримали. Водії попередньо тверезі, але у них взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Паризька мерія вивісить фотографію Сенцова на своєму фасаді

Пропала неповнолітня тернополянка. Батько просить допомогти знайти доньку (ФОТО)