Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В Україні заборонять склити балкони?

Таку пропозицію винесли на розгляд у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. З 1 жовтня 2018 року по всій Україні, а відтак й у Тернополі, заборонять склити балкони й лоджії у багатоповерхівках.

У Тернополі заборонять склити балкони?
Таку пропозицію винесли на розгляд у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. Відтак, з 1 жовтня 2018 року по всій Україні, а відтак й у Тернополі, заборонять склити балкони й лоджії у багатоповерхівках.
Склити балкони можна буде лише при проектуванні будинку. Це також має вплинути й на посилення безпеки мешканців таких будинків і на людей, які проходять повз.
– Діючі норми забороняють скління балконів при проектуванні та будівництві багатоповерхівок. Тому жителі потім роблять це самостійно. Таке скління псує зовнішній вигляд будівель і взагалі наших міст. Часто окрім цього, вони ще й розширюють площі балконів, перетворюючи їх на жахливі прибудови, – передає прес-служба Кабміну.
Проте є й умова, коли все таки, можна буде склити балкони. Якщо їхня ширина – не менше 1,2 м а площа скління становить не менше 50% від площі зовнішніх стін балконів. А вікна влаштовуються з сумарною шириною не менше 1,2 м і відчиняються на бік балкона.

Котельні на альтернативному паливі: вимогу часу підтвердив суд

Мікеле з Італії намагався відсудити у тернополянки малолітню дитину