Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відома тернополянка розповіла свою історію кохання

Про це відома тернополянка Аліна Френдій написала на своїй сторінці в “Інстаграм”.

“Як все почалось? Ми давно знайомі. З 15 років. Одна компанія, жарти і музика на телефоні. Зустрічі «в дворіках», святкування НР, катання на роліках – все це відбувалось в одній компанії, але ми ніби ніколи не помічали один одного. В кожного було своє життя, свої інтереси, і ми були такі малі і смішні, що аж дивно згадувати це все. Тоді ні я, ні Петя не могли подумати, що зараз будемо жити під одним дахом і просинатись разом. Тому все, що було тоді, давно – можа назвати періодом ДО нашого нормального знайомства”, – написала Аліна.

“Пройшло 5 років. Він в Києві, я в Тернополі. Якщо коротко – моя найкраща подруга була @iryna_derevoriz і його подругою – і з цього все почалось ))

А якщо довго : то Петро приїхав черговий раз в Тернопіль і хотів зустрітись на вихідних з Ірою.

Я мала просто випадково скласти компанію, ми ж дружили колись, добре знаємось, планів на той вечір не було, та і я не мала нічого проти)

Але вийшла банальна ситуація, як в кіно – Іра не змогла прийти, а я вже була біля столика. Тікати було пізно! Думаю «клас, дякую подружка. Не те, щоб Петя був поганим співрозмовником, але коли ти з людиною 5 років не спілкуєшся – то якось і не знаєш про шо говорити, ну ви розумієте )) Ми проговорили тоді не менше трьох годин, перебивали один одного, бо кожен хотів щось сказати. Вийшов класний вечір. І тоді я подумала, що він гарний , а ще смішний)

Але! Думок про щось більше не було. По-перше, ще з часів нашої дружби я вважала, що він несерйозний, що в нього безліч дівчат, і я не хотіла бути «одною з них» , хоча по суті про його життя я нічого не знала, просто складала собі картинку типового хлопця-студента з Києва.

По – друге, я була після тривалих стосунків, мені не хотілось нічого починати, мені було комфортно на той момент, і закохуватись було не в моїх планах.

По-третє, відстань Київ -Тернопіль. Для мене це табу, бо вважала, що побудувати стосунки на відстані на початковому етапі переписками – неможливо.

Відговорювати себе – це одне, але в Тернопіль він почав приїжджати надто часто, і ми інколи бачились.

І одного разу по приїзду в Тернопіль Петро запросив друзів до себе, і мене в тому числі.

Ми грали показуху, пили вино, приставав до мене, холєра, весь вечір! І ці його шуточки мені вже подобались, але я все одно себе відмовляла і робила вигляд, що не помічаю.

Але тоді при прощанні ми поцілувались.

Після того ми більше не бачились протягом місяця, а може й більше”, – написала Аліна.

У Тернополі – понад тисяча робочих місць. Нема кому працювати?

На Тернопільщині у кар’єрі знайшли мертвого чоловіка