Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі розкажуть про користь грудного вигодовування

Щорічно на початку серпня Тернопіль приєднується до Всеукраїнського тижня підтримки грудного вигодовування, упродовж якого молоді сімї, та й всі охочі можуть взяти участь у тренінгах, навчанні, консультаціях безкоштовно.

Цього року Всеукраїнський тиждень грудного вигодовування триватиме з 1 по 7 серпня.
5 серпня о 16:00 сімейне свято «Грудне вигодовування – основа життя»! Свято відбудеться в рамках Всесвітнього тижня на підтримку грудного вигодовування у холі ТРЦ “Подоляни” та за підтримки Центру здоров’я м.Тернопіль та МБФ “Дар життя”. У програмі свята: навчання, обмін досвідом, конкурси, подарунки
Щорічна літня акція «Тиждень підтримки грудного вигодовування» в усьому світі проводиться починаючи з 1-го серпня. Дата проведення «Тижня підтримки грудного вигодовування» обрана невипадково, цього дня в 1990 році була прийнята Декларація про захист, заохочення та підтримку грудного вигодовування. Цю Декларацію підписали 32 країни і 10 агентств ЮНІСЕФ.
Проходить ця акція під егідою WABA – Міжнародного Союзу, що об’єднує організації та приватних осіб, які вірять у право матері на годування дитини грудьми і право дитини харчуватися материнським молоком. Ця організація присвячуює свою роботу захисту, освіті і підтримці цих прав. WABA працює в тісному співробітництві з ЮНІСЕФ.
Всесвітня акція «Тижня підтримки грудного вигодовування» була задумана як один із стратегічних методів популяризації та підтримки природного вигодовування дітей, для пожвавлення і відновлення, в умовах втраченої традиції – годувати діток грудьми.

На Тернопільщину їдуть лемки зі всього світу

Тернопільські університети непопулярні серед українських вступників?