Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Оголосили вакансії в Тернопільській області – зарплати вражають

Нині у базі даних служби зайнятості Тернопільщини залишаються вакантними 2839 вільних робочих місць, з них 59,3% – для робітників.


Серед затребуваних робітників слюсарі, електромеханіки, лікарі, водії, машиністи, кранівники, монтажники, бетонярі, агрономи, виконроби, інженери, верстатники, трактористи.
Найвищі заробітні плати пропонували: начальнику комерційного відділу (15000 грн), інкасатору-водієві (12900 грн), водіям тролейбусів (12273 грн).
На зарплату від 10 тис. грн роботодавці області запрошували слюсарів механоскладальних робіт, арматурників, електромеханіків устаткування, машиніста змішувача асфальтобетону, лакувальників, кранівників, електрозварників.
Токарям, судовим експертам, електромеханікам та монтажникам ліфтів, агрономам, бетонярам, виконробам, електромонтерам сигналізації, інженерам, лікарям, оперуповноваженим (пенітенціарна система), електрослюсарям, верстатникам, трактористам за роботу готові заплатити 8-9 тис. грн на місяць.
– До центрів зайнятості Тернопільської області протягом січня-травня 2018 року від майже 4,5 тис. місцевих роботодавців надійшло 20,9 тис. вакансій. Крім того, у базі даних служби зайнятості містилась інформація ще про 4,1 тис. пропозицій роботи, отриманих з інших джерел. Середній розмір заробітної плати у вакансіях становив 4903 грн. – розповів директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.
Загалом у вакансіях середня зарплата була найвищою у кваліфікованих робітників з інструментом – 5585 грн, робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин – 5544 грн, керівників та менеджерів – 5171 грн.

У Тернополі ремонтують котельні. Води гарячої не буде

Цьогоріч на паломництво у Зарваницю прибудуть понад 100 тисяч прочан