Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Житель Тернопільщини розповів про “мольфара” через якого втратив 25 тисяч євро (ВІДЕО)

Детективна історія трапилася в родині заробітчан зі Збаражчини.

Свята вода, ікона та земля зі свіжої могили. Що іще потрібно мольфару, щоби примножити чиїсь статки? На Тернопільщині чоловік повірив у слова віщуна і вирішив перевірити цю схему в дії. Але дива не сталося.
Мешканець Тернопільщини до останнього вірив у магію мольфара. Із ним познайомився рік тому на застіллі у друзів. Новоспеченому приятелю за чаркою відкрив душу: життя – суцільний морок, в Італії трагічно загинула дружина, а син на заробітках. У відповідь мольфар заспокоїв – скоро чоловік зірве великий куш. І не прогадав.
Чоловіку подзвонив адвокат з Італії. Адвокат повідомив, що йому належить компенсація від страхової за смерть дружини – 300 000€. А мольфар додав, щоб усе склалося добре, потрібно принести вищим силам грошову жертву. Її потрібно замурувати із іконою.
«Тому що гроші, притягують гроші. Треба принаймні 20 000 чи 25 000. І я погодився, бо хто ж відмовиться від більших грошей», – розповідає потерпілий.
Сказано – зроблено. Свята вода, гроші, ікона і земля з могили жінки – це все, що треба для фантастичного збагачення.
«Він почав той гіпс замішувати на цій свяченій воді. Замісив і тоді говорить: а земля де?» –
продовжує жертва спритників.
А земля залишилася у хаті. Без трьох хвилин мільйонер чимдуж побіг за ґрунтом.
«Виходжу, а він частину того гіпсу вже залив. Але дивлюся – грошей нема. Я кажу: то гроші де? А він: та то гроші тут, я залив, гіпс стигне. Дивись, целофан стирчить» – каже чоловік.
Коли ж за кілька тижнів відповідати на дзвінки перестав і адвокат і віщун, чоловік звернувся до поліції. Разом із копам розбили гіпс, але тисячі не тільки не примножились, а взагалі зникли.
32-річного мольфара тепер шукають. Йому інкримінують шахрайство.

На Тернопільщині малюк випав з вікна багатоповерхівки

Обласна влада Тернопільщини готова поступитись вимогам жителям приміських сіл?