Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині загинув ще один пішоход

Дві ДТП з небезпечними наслідками зафіксовані у Тернопільській області.

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, рваною раною тім’яної ділянки голови та правої кисті, а також з саднами ніг до лікарні бригада швидкої госпіталізувала жителя району, 1977 року народження. Ушкодження чоловік отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 3 червня близько 23:15 в Монастириську.
За попередніми даними, на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль не розминулися автомобіль RENAULT MEGANE із мотоциклом VIPER ZS150-A. В результаті удару травми отримав водій двоколісного транспортного засобу. Причини аварії встановить слідство.
Ще одну автопригоду з летальним наслідком зареєстрували працівники поліції в Монастириську.
Четвертого червня близько 20:00 водій автомобіля Ford Transit Connect збила пішохода. Нещастя трапилося на автодорозі сполученням Бережани-Підгайці-Монастириськ. Потерпілий йшов проїжджою частиною. В результаті удару сімдесятиоднолітнього чоловіка із ЗЧМТ, струсом, забійними ранами голови та тулуба, з переломами та в церебральній комі доправили до медзакладу в реанімаційне відділення. Проте врятувати життя пенсіонерові не вдалося.
Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На Тернопільщині продають державний санаторій

Міська рада намагається вберегти систему охорони здоров’я Тернополя від столичних «реформаторів»