Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі зводять будинок з підземним паркінгом

На вулиці Київській в Тернополі зводять новий житловий будинок. У квартирах буде індивідуальне опалення, лічильники на газ та воду, а на нульовому поверсі сучасний паркінг. 

Про деталі нової будови у місті розповів директор будівельної компанії “Матла” Андрій Матла.
—  Це буде монолітно-каркасний житловий будинок, який відповідає усім стандартам будівництва не лише в Україні, але й у Європі. Зокрема, квартири такого зразка можна побачити в Польщі, Німеччині, Франції, Швеції. Враховані усі важливі характеристики: шумо та звукоізоляція, сейсміка, універсальність, можливість перепланування, — зазначив Андрій Матла.
У будинку встановлять високоякісні ліфти американської фірми “OTIS”, що є брендом №1 у світі, вхідні двері до квартир будуть броньовані, а в помешканнях передбачені металопластикові вікна з енергозберігаючим склом.
Важливою складовою нового житлового будинку є соціальна сфера. Тобто неподалік буде дитячий майданчик та зона відпочинку для дорослого населення. Також з’явиться аптека, перукарня, продуктові магазини, фітнес-зал. Будинок розташований біля зупиники громадського транспорту.
Окрім цього новий будинок матиме підземний паркінг. Це допоможе розвантажити подвір’я і до того ж  власники автівок можуть бути спокійні за свої машини, які не будуть нікому заважати.
—  Зараз кожна сім’я, яка може купити квартиру, як правило, має змогу також придбати машину. Якщо йти з розрахунку “одна машина — на одну сім’ю”, то кількість паркомісць біля будинку завжди бракує. Це особливо відчувається в будинках старої забудови, де автомобілі ставлять всюди: на газоні, дитячих майданчиках чи під вікнами. Тому ми у новому будинку будуємо підземний паркінг. Там автомобілі не зможуть пошкодити чи вкрасти. Також важливо, що машини не заважатимуть іншим мешканцям пересуватися, — каже директор будівельної компанії “Матла” Андрій Матла.

«Креатор-Буд» вже зводить ЖК «Панорама», де буде розміщуватись реабілітаційний центр для АТОвців

Народний депутат пропонує скасувати люстрацію для агентів КДБ