Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі біля вокзалу роми обікрали жінку

Історія жінки, як вона залишилась без гаманця та телефону. Діти є діти і неважливо чиї вони – завжди викликають усмішку, або розпач, коли дитина в біді.

От, як у мене вчора. Приїхала із села на центральний автовокзал. Одразу в очі кинулися циганські діти: замурзані, напівголі, червоні від засмаги, з немитим волоссям і липкими руками. У мене, як мами, серце стиснулося. Вони ж певне голодні. Я б з радістю дала їм грошей, але згадала, що в гаманці лише 500 гривень однією купюрою. Тому вирішила, що куплю все необхідне, заодно розміняю гроші.

Ходила ринком, роздумувала все і моя думка змінилася – не стану давати циганським дітям гроші, бо може у них їх відберуть дорослі. Куплю одразу їм їсти. Зайшла в м’ясний на сходах, вибрала кільце ковбаси не з дешевих (вони ж мало коли її їдять певно), батон, майонез, огірків. Подумала, що будуть такі собі бутерброди.

Назад не йшла, а летіла – я ж роблю добру справу – нагодую дітей! Шукала їх і одразу знайшла на звичному місці, де й бачила їх вранці – стоять просять. Підійшла, вони мене оточили, простягають руки.

– А я вам ось що принесла! – дістаю з сумки ковбасу. Малеча притискається майже від радощів, обіймає мене. – Ось це батон, тримайте. О, моє маленьке. Поїж і з іншими поділися!

Якусь мить постояла, подивилася, як вони із щебетом біжать десь в сторону гуртожитків на Живова. Певно живуть там, будуть собі там їсти. Я так думала в черзі до каси за квитком.

– Ваш квиток: Тернопіль-Кременець. Тримайте, – мої роздуми перервала касирка. Я потягнулася в сумку за гаманцем…

Шукала всюди, мало не витрясала їй нутрощі. Порожньо. Передивилася ще раз.

– Ні-ні-ні, – в голові наче світало… я все розуміла і стало так гірко.

Словом, скільки вовка не годуй – він все одно в ліс дивиться.

Разом з гаманцем пропав мій телефон. Найбільше за нього образливо, бо то подарунок чоловіка на день народження, пише “Про.Те”.

Злива перетворила місто на Тернопільщині на Венецію (ВІДЕО)

Тернопільський священик розкритикував Олега Винника (ВІДЕО)