Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, скільки коштує квартира у сучасному мікрорайоні “Північний”, який будують в Тернополі

У сучасному світі швидкими темпами розвиваються усі галузі. Будівництво не є винятком. Протягом останніх десятків років значно змінилися вимоги до будівельних матеріалів та інфраструктури навколо будинку. Зрозуміло, що майбутнє не за старими будинками зі зношеними комунікаціями, а за новими житловими комплексами із розвиненою соціальною сферою.

Саме таким стане новий мікрорайон “Північний”, будівництво якого продовжується  в Тернополі. На майже неосвоєній території площею 70 гектарів вже з’являться житлові будинки, планують спорудити багатоповерховий паркінг, школи та дитсадки. Ця частина міста буде чи не найсучаснішим районом міста.
– Цей мікрорайон буде збудований за останніми сучасними технологіями та стане одним із найзручніших в нашому місті. Ми розуміємо, що місто повинне розвиватися, мають будуватися не лише нові будинки, але й нові райони. Важливо, щоб для людей все було доступно та зручно, – розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.
Поки триває будівництво, щасливі власники квартир у будинках, які вже ввели в експлуатацію, роблять ремонти та заселяються в нове помешкання.
– В липні 2015 року ми почали будівництво комплексу чотирьох будинків. Наразі в експлуатацію вже ввели три будинки, четвертий перебуває на завершальній стадії, – каже Андрій Матла.
Лояльна цінова політика і можливість реалізації власного варіанту в плануванні квартири приваблює тернополян обрати квартиру саме у цих будинках. Коштує однокімнатна квартира від 14 тисяч євро, двокімнатна – від 20,5 тисяч.
Нагадаємо, що понад 10 років головна дорога мікрорайону “Північний” не ремонтувалася. Згодом там побудують нову дорогу, адже до співфінансування робіт вирішили долучитися забудовники Тернополя.
– Ми чекаємо на вихід проектної документації та дозволу на початок робіт. Ближчим часом будемо повномасштабно стартувати, – говорить Андрій Матла.
Купити квартиру в сучасній новобудові можна без комісії та переплат.
Безвідсоткове розтермінування на придбання квартири в новобудовах – це ідеальний варіант для людей, які хочуть вдало інвестувати кошти, але не мають усієї суми.
Вартість квадратного метра у зданих будинках значно вища, ніж у будинках, які тільки будуються. Це хороша можливість інвестувати кошти, зекономивши при цьому кругленьку суму. Квартира від забудовника – ідеальний варіант придбання власного житла, коли одразу всієї суми нема. Покупці мають можливість придбати квартиру за 2-3 роки без відсотків, переплат та додаткових комісій.
Детальніше про новобудови будівельної компанії «Матла», квартири в яких можна купити, скориставшись безвідсотковим розтермінуванням: http://www.matla.com.ua/

Читайте також: Новій дорозі на “Північному” мікрорайоні в Тернополі – бути

 

На Тернопільщині чоловік загинув у колодязі

У Тернополі хулігани зламали ніс поліцейському