Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Королева краси із Тернопільщини тепер успішна бодібілдерка (ФОТО)

Кременчанка Юлія Яремчук — у минулому переможниця конкурсу краси “Міс Кременець-2015”, а тепер успішна спортсменка. Вже кілька років дівчина активно займається бодібілдингом.

Цей вид спорту почався для неї з тренажерної зали. Пішла аби набрати м’язову масу та покращити фізичну форму. Перші результати надихнули займатися більш активно. Зараз дівчина —тренер з бодібілдингу та експерт з дієтології, пише Кременець.City.

Це силовий вид спорту, спрямований на розвиток і нарощування різних груп м’язів з допомогою різних фізичних вправ, а також особливого харчування на основі білків.

А далі були призові місця на Кубкахта Чемпіонатах України з бодібілдингу та фітнесу. У 2015 Юля стає чемпіонкою України в категорії фітнес-бікіні, у 2016 —вже чемпіонка України в категорії фітнес-бікіні та фітнес-модель, і у 2017 році — призерка Чемпіонату з бодібілдингу та фітнесу Національної федерації бодібілдингу України IFBB.

“Саме цим видом спорту почала займатися ще з п’ятнадцяти років, але спорт мене приваблював ще із шкільних років, представляла школу на змаганнях з волейболу та настільного тенісу”, —каже Юлія.

Виснажливі заняття силового характеру давали хороші результати та силові показники. Це дівчині імпонувало.

А ось категорія фітнес-бікіні сподобалася можливістю показувати результат роботи у тренажерному залі.

Значну частину у роботі над результатом, якого хочеш досягти у цьому спорті складає харчування. У бодібілдингу організація харчування — це співвідношення білків, мінеральних речовин, вуглеводів і комплексу вітамінів.

“Перш ніж обирати цей вид спорту, слід знати, чого потрібно дотримуватись, правильно скласти програму тренувань і визначити необхідне навантаження й розуміти, як технічно виконувати вправи”, — радить Юля.

Каже, що не обов’язково виснажувати себе дієтами, це все міф, якщо йде мова про бодібілдинг.

“Збалансованездорове харчування із співвідношенням певних компонентів — ось що важливо”, — каже дівчина.

Стероїдів і подібних добавок Юлія не вживає. Зазначає, що результату можна досягти навіть при правильному балансі навантажень та правильного харчування.

“Раціон потрібно складати для кожного індивідуально, враховувати напрямок тренувань, я сама щотижня тренуюся по три-чотири рази, постійно працюю над тим, щоб вдосконалити форму, це і є основною метою цього виду спорту”,— зазначає Юлія.

Уже більше трьох років вона тренує людей за різними напрямками: з метою схуднення, набору м’язової маси, підтягнення. Практує заняття як і в тренажерній залі, так і на спортивних майданчиках.

Спортсменка не відразу знала, що матиме титул “дівчини-бодібілдера”, лише коли почала тренуватися, збагнула, що це їй до душі і приносить не лише фізичний розвиток.

“Як не дивно, але у цьому спорті є можливість для морального та фізичного розвитку. Для мене бодібілдинг — це справа, що приносить користь та результат, що вартий уваги”.

Це справа, котра приносить користь і результат.

Юлія вважає, що саме завдяки цьому виду спорту можна робити більше, ніж можеш, якщо докласти зусиль.

“Це силовий вид спорту, а, отже, потрібно багато працювати”, — зауважує Юлія.

І впевнена, що гармонія не обов’язково залежить від твоїх форм. Це додає впевненості, але аж ніяк не формує особистість. Важливо дбати про особистісну досконалість, з кожним днем розвиватися у тому, що хочеться і робити те, що подобається.

У Тернополі дерево впало на тролейбусну лінію (ФОТО)

У Тернополі чоловік сидить в декреті з дитиною і знущається з дружини