Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Волонтери за тиждень до невпізнання змінять околиці Червогородського замку

Облагородження села Ниркова та прилеглої місцевості відбуватиметься під час волонтерського табору «Ґалиґа», у період з 26 по 30 червня.

25 хлопців і дівчат (15 місцевих активістів і 10 приїжджих) упродовж тижня покажуть на власному прикладі, чим саме корисний волонтерський рух. Вони беруть за мету почистити територію від сміття та сухих дерев, а також облаштувати дитячі майданчики новими креативними гойдалками, лавками, пісочницями і встановити турніки, бруси й інші спортивні елементи. Розмістити сміттєзбірники.

-Працювати на день ми будемо 6-8 годин, а решту вільного часу будемо обмінюватися досвідом, грати в настільні і спортивні ігри, ходити в походи та насолоджуватися чарівною природою, яка оточує Нирків. – розповіли організатори, а це –команда освітнього простору «Ґалиґа». – Приїжджим волонтерам буде забезпечено харчування та проживання в місцевих жителів, за участь вкладка 150 грн.

Окрім облагородження території, волонтери планують допомогти трьом багатодітним сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також людям літнього віку, наприклад побілити стіни, відремонтувати огорожі, поприбирати навколо будинку чи виконати інші дрібні роботи по господарству.

Завершать табір малюванням міні-муралів на приміщенні освітнього простору Ґалатиґа та автобусній зупинці.

Світлана Дяченко

Масштабну пожежу на складах спиртзаводу у Збаражі ліквідовано

Повідомили формулу, за якою можна буде розмитнити авто на бляхах