Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі влітку працюватиме віртуальна школа

Волонтери одного з благодійних фондів запровадили новий проект «Віртуальна школа», та створили базу навчальних відео українською мовою.
Креативні вчителі та волонтери з усієї України створили відеоуроки, адаптовані під шкільну програму для початкових класів з усіх основних дисциплін (1-4класи).
-Основною метою створення такого ресурсу було – зробити навчання цікавим та легким, щоб кожна дитина мала стійке бажання пізнавати щось нове в доступній, а головне у легкій формі, – каже керівник фонду Яна Желябіна. – Головним завданням для малечі влітку є чудово відпочити і набратися нових сил та позитивних емоцій перед новим навчальним роком. Тоді як для дорослих завдання дещо інше: потурбуватися про те, аби літо-2018 було не тільки барвистим, а й якісним.
За словами волонтерів, сучасні діти не мріють про безтурботне літо і ліниві дні у бабусі. Вони не обмежуються стандартним набором активностей і знаходять можливості для розвитку скрізь. Тому проект «Віртуальна школа» допоможе їм підготуватися до початку навчального року.
Більше відео на каналі YouTube “Віртуальна школа”
Світлана Дяченко

На Тернопільщину  знову приїде Гройсман

Сьогодні засідає Тернопільська міська рада