Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На державних заводах виробляється 40% підробленого алкоголю

Український бізнесмен, голова наглядової ради холдингу Global Spirits (ТМ “Хортиця”) Євген Черняк назвав джерела походження фальсифікованих напоїв.

Бізнесмен в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK розповів, що саме на заводах «Укрспирту» виробляється близько 40% підробленого алкоголю.
«40% алкогольного ринку сьогодні в тіні. А все те, що в тіні, виробляється на заводах «Укрспирту». Тому уявіть собі цю схему. Я не знаю куди ідуть ці кошти, але я знаю звідки вони беруться. Це ті гроші, які отримують з виробництва «лівого спирту» на заводах «Укрспирту». Лиш вдумайтеся у це збочення державного управління. Гадаєте про це ніхто не знає? Та усі про це говорять», – підкреслив Черняк.
Гість програми додав, що оборудки на заводах «Укрспирту» досить легко дослідити.
«Якщо взяти будь-який працюючий завод «Укрспирту», то там буде 40% людей, які прийшли працювати у третю зміну, 40% зайвих машин, які виїхали з території заводу, витрачено на 40% більше електроенергії та води. Тому тут не потрібно винаходити Айфон, потрібно мати бажання навести порядок», – акцентував Євген Черняк.
Гість програми заявив, що він знає, хто сьогодні є «смотрящим» на заводі «Укрспирт».
«Але я не революціонер. Тому я буду робити лише те, що вважаю моральним або ж аморальним. Та й розмови про «смотрящих» зазвичай починаються на наступний день після того, як вони закінчили свою діяльність.
А станом на сьогодні «смотрящий» в «Укрспирті» є. Він відомий. Відомо і те, від кого він, відомо про їхню діяльність»,– зазначив Євген Черняк.
Бізнесмен додав, що усі порушення щодо «Укрспирту» фіксуються. Він запевнив, що по цих фактах обов’язково буде звернення до НАБУ та до Генеральної прокуратури.
«Але лише після того, як «смотрящі» припинять свою діяльність. А якщо я зараз назву це прізвище, а воно відоме у широких колах, то завтра нам почнуть блокувати розгрузки. А у мене є і американські контракти. Тому вже завтра я вам буду телефонувати і просити, щоб ви як журналіст, підтримали мене та надали розголосу цій справі», – додав Черняк.

Сергій Надал: «Громада дає владі громадський наказ, і влада робить те, що хочуть тернополяни»

Скандал у Тернополі: 4 осіб отруїлося шаурмою в центрі міста