Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські випускники розпочали першу сесію ЗНО: коли оголосять результати?

22 травня стартувала перша сесія ЗНО. Нині випускники писали тест з математики. Основна сесія триватиме до 13 червня і закінчиться тестом з хімії.

Цьогоріч до участі в тестувані зареєструвалося більше учасників аніж торік – 335 843 особи, що на 39% більше, ніж у 2017 році (240 881 осіб).
Розклад ЗНО-2018: усі дати іспитів
22 травня – математика
24 травня – українська мова і література
29 травня – іспанська мова
29 травня – німецька мова
29 травня – французька мова
1 червня – англійська мова
4 червня – біологія
6 червня – історія України
8 червня – географія
11 червня – фізика
13 червня – хімія
Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з української мови та літератури, іноземних мов, математики та біології відбудеться не пізніше 15 червня 2018 року; оголошення результатів з історії України, географії, фізики та хімії триватиме до 21 червня 2018 року.
Крім цього до 21 травня тривала додаткова реєстрація для учасників антитерористичної операції, переселенців, засуджених осіб, які перебувають під вартою і тих випускників, хто з поважних причин не змогли подати документи раніше. Додаткова сесія відбуватиметься в липні ( 02.07 – 11.07)

Розклад іспитів під час додаткової сесії ЗНО-2018
2 липня – українська мова і література
3 липня – математика
4 липня – англійська мова
4 липня – іспанська мова
5 липня – біологія
5 липня – німецька мова
6 липня – історія України
9 липня – географія
9 липня – французька мова
10 липня – фізика
11 липня – хімія
Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 17 липня 2018 року.
Цьогоріч на Тернопільщині, у зв’язку із нововведенням – рекордна кількість учасників ЗНО з української мови та літератури, адже тести писатимуть також і студенти ПТУ. Оскільки тестування поєднують державною підсумковою атестацією до складання ЗНО 24 травня зареєструвалися понад 10 тисяч абітурієнтів.
-Українська мова та література – предмет обов’язковий для всіх абітурієнтів, окрім цього він пов’язаний з державною підсумковою атестацією. На другому місці за кількістю учасників в нас – історія України – зареєстровано понад чотири тисячі абітурієнтів. Понад дві тисячі учасників зареєструвалося на біологію, близько двох тисяч на географію, також велику кількість будемо мати учасників ЗНО з англійської мови – 1700 осіб зареєструвалося; на інші іноземні мови набагато менше учасників зареєструвалося, – розповів заступник директора обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти з питань ЗНО та моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк.
Наступного року планують ввести ще один предмет ЗНО як державну підсумкову атестацію: можна буде обрати між математикою та історією України.

Співак, який їде в Тернопіль, повідомив за яких умов буде балотуватися в Президенти України

Тернополянка розповіла, як можна легко заробляти гроші у соціальній мережі