Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська наречена розповіла, чому в день весілля “пішла у плавання” (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно у мережі інтернет з’явилося відео де молодята катаються на SUPax. Наречена, а тепер дружина Соломія Хома розповіла, чому вирішила покататися на новому плавальному засобі у день весілля.

— Весілля ми святкували у ресторані “Сапсан” одразу біля озера. Коли ми туди йшли я несамовито хотіла покататися на SUPax, але оскільки людей, на озері не було, то я одразу передумала. У розпал бенкету мене “викрали” мої друзі. Коли ми підійшли до берега я побачила дошки для плавання. Очі у мене одразу загорілись. Коли я почала потроху відпливати від берега Іван нас побачив і вийшов, але мої друзі сказали, що мене так просто не віддадуть і нареченому потрібно буде поплавати разом зі мною. Іван теж став на дошку і ми разом плавали озером і фотографувалися. Був випадок коли я просто впала на коліна, але у воду у той вечір ніхто не впав, — розповідає ДОБІ тернополянка Соломія Хома.

Тернополянка Соломія Хома познайомилася зі своїм чоловіком Іваном Брацюном на молодіжній грі “Гурби-Антонівці”. Пара зустрічалася два з половиною роки. Нещодавно молодята одружилися, пише “Доба”.

Зазначимо, дошка для зайняття SUP – це дошка для веслування стоячи. Дошка для серфінгу управляється практично усіма групами м’язів, на відміну від каное і байдарок, де спортсмен працює тільки м’язами плечей і рук. В даному випадку працює усе тіло. За рахунок саме цієї властивості таке веслування можна розглядати як відмінну заміну звичайному фітнесу.

Тернопільські спортсмени довели свою перевагу у тайському боксі

Мати втратила єдину доньку: моторошні подробиці вбивства, яке сталося на Тернопільщині через ревнощі