Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

100 років милосердя:  у Тернополі будуть святкувати 100-річчя Товариства Червоного Хреста

З нагоди 100-річчя Товариства Червоного Хреста України 22 травня відбудуться урочистості в приміщенні Тернопільського драматичного театру ім. Т. Шевченка.

Одним із партнерів заходів стала будівельна компанія «Матла». Директор фірми Андрій Матла каже, що його підприємство не стоїть осторонь та намагається при можливості завжди надавати допомогу тим, хто цього потребує.
– Ми завжди намагаємося долучатися до подій, які сприяють розвитку міста Тернополя. В наш час найважливішим є здоров’я. Саме тому, ми повинні надавати матеріальну допомогу лікарням, громадським організаціям та іншим медичним закладам, – коментує Андрій Матла.
Нагадаємо, що у 2016-му році, коли місто було паралізоване через снігопад, техніка будівельної компанії “Матла” допомагала розчищати місто.
Довідково:
Червоний Хрест – це найчисленніша гуманітарна організація в Україні, яка допомагає державі у наданні медичної і гуманітарної допомоги під час збройних конфліктів та в мирний час, бере участь у наданні міжнародної допомоги у разі катастроф і надзвичайних ситуацій, забезпечує медико-соціальну допомогу найменш соціально захищеним верствам населення.
У нашому місті функціонує Тернопільська міська організація Товариства Червоного Хреста України, яка, керуючись основоположними принципами Міжнародного Руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, забезпечує надання допомоги усім нужденним без дискримінації за національною, расовою, статевою, релігійною, мовною, класовою ознакою чи політичними переконаннями.
Урочисті заходи розпочнуться о 12 годині.

Читайте також: Будівельна компанія “Матла” стала лауреатом премії “Провідний забудовник Тернополя”

У Тернополі призовник через вікно туалету хотів утекти з військкомату. Подробиці інциденту (ФОТО)

На Рівненщині знайшли жительку Тернопільщини, яка пропала з двома дітьми