Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський концерт Олега Винника відбудеться на центральному стадіоні міста

Цікаве музичне шоу тернополяни зможуть побачити 29 травня. Олег Винник оголосив про старт масштабного Всеукраїнського туру, який охопить найбільші концертні майданчики, а також понад десяток стадіонів країни. З новою програмою «Ти в курсі» артист проїде більше 30 міст, дасть близько 45 концертів для 200 тис. глядачів.

Кількість бажаючих послухати музиканта наживо зростає з кожним днем, концертні зали вже не вміщають шанувальників його творчості. У зв’язку з цим гастролі виконавця переважно пройдуть на відкритих майданчиках.
Зокрема, 29 травня феномен української сцени виступить на Тернопільському міському стадіоні. На глядачів чекає маса сюрпризів: нова сцена, світло, звук, віджеінг і, звичайно ж, нові композиції. Поряд з новими піснями в програмі також прозвучать головні хіти Винника: «Счастье», «Нино», «Вовчиця», «Плен», «Як жити без тебе».
Над створенням видовищного і масштабного шоу працюють досвідчені інженери та дизайнери. Спеціально для концертів розробляється унікальна сценографія, що створює неповторну атмосферу для кожної пісні.
Завершиться турне 7 листопада грандіозним концертом у столичному Палаці спорту.
Олег Винник – популярний український співак, композитор, автор текстів, якого по праву вважають найзатребуванішим та найгастролюючим артистом. В кожному місті його зустрічають переповнені зали, а квитки на концерти розкуповуються за місяці до заявлених дат. Всього за декілька років сольної кар’єри в Україні музикант випустив 4 авторських альбоми, 12 відеокліпів, неодноразово об’їздив з гастролями усі обласні центри та ряд невеликих міст, виступаючи на головних сценах і стадіонах країни.

У Тернополі “політична” суперечка завершилася вбивством

Під Тернополем накрили підпільну нарколабораторію