Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни можуть написати про улюблену музику і отримати за це 5 000 гривень

«Вікі любить музику» – конкурс під такою назвою розпочинає громадська організація «Вікімедія Україна». Взяти участь може кожен, у період з 1 до 30 червня включно.
У конкурсі «Вікі любить музику» передбачені два переможці. Таким чином усі написані статті поділять на дві групи. До першої належатимуть спеціалізовані статті про теорію музики, музичні терміни, стилі, жанри, інструменти та програмне забезпечення. А до другої групи – розповіді про виконавців, пісні, альбоми, музичні навчальні заклади.
Щоб взяти участь потрібно зареєструватися у Вікіпедії, створити нову або ж суттєво дописати існуючу статтю. Визначити, до якої групи стаття відноситься і подати її на розгляд журі. Для цього необхідно поставити на сторінці обговорення шаблон
{{Вікі любить музику|користувач=Ім’я користувача|група=номер групи(1 чи 2)}}.
Тільки при додаванні цього шаблону, стаття зараховується і надходить на розгляд журі, а це відомі музиканти, педагоги, критики, музикознавці.
Всі статті оцінюються по десятибальній шкалі, де найнижчою оцінкою є 0 бал, найвищою — 10 балів, за трьома головними критеріями: відповідність тематиці, розкриття теми, оформлення та ілюстрування. До речі, використовувати невільні зображення для ілюстрації забороняється. Також не можна редагувати статті інших учасників конкурсу та заливати статті ботами.
Ті учасники конкурсу, які отримають найвищий бал у своїй групі і стануть переможцями. Двоє переможці отримають призи на суму 5 тисяч гривень. Будуть також й інші номінації, переможців у яких нагородять цінними призами.
Світлана Дяченко

У Тернополі побудують реактор для виробництва біогазу?

На інвестиційному форумі згадали про майбутній «МакДональдс» у Тернополі