Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сьогодні вночі тернополяни отримають змогу зробити   оригінальне селфі 

З нагоди Міжнародного дня музеїв, який відзначається 18 травня, Тернопільський обласний краєзнавчий музей влаштовує акцію під назвою “Музейна дивоніч”.
Організатори підготували для всіх, хто завітає сьогодні о 19:00 тематичні екскурсії, виставки із фондів музею. Працівники музею розкажуть про облаштування фортифікаційних споруд Тернопільського замку, зброю середньовіччя, перші друкарські верстати, історію народної вишиванки.
Також буде можливість взяти участь у майстер-класах. Відвідувачі навчаться варити куліш і робити витинанки, побачать, як стріляли козаки. Також кожен зможе випробувати свої інтелектуальні знання у захопливому квесті і зробити селфі з мамонтом.
Темою Міжнародного дня музеїв у 2018 році, що відзначається 18 травня, будуть «Музеї в мережі: нові методи, нові відвідувачі». Музеї є частиною культурного ландшафту і природного середовища, центрами життя громад, і їх просто неможливо уявити їх без всіх цих зв’язків. Завдяки технологіям, аудиторія музею сьогодні є значно ширшою за ту, яка переступає поріг музею, а відвідувачами чи користувачами музейних послуг є й ті, хто на відстані користається оцифрованими колекціями, мультимедійними додатками і ділиться своїми враженнями у соціальних мережах.

Завтра у Тернополі святкуватимуть День Європи

Просто неба дівчата із вадами слуху влаштували в центрі Тернополя грандіозний проказ мод (ФОТО)