Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Понад дві сотні школярів Тернопільщини боролися за прапор

Відбулася теренова гра для школярів «Легенда УПА». Понад 200 учнів із шкіл Тернопільської області змагалися за прапор, а також здобували бали в інших командних змаганнях: смузі перешкод, пейнтболі, інтелектуальному змазі та теренівці.

Ця гра є традиційною для Тернопільщини і відбулася цього року вже впятнадцяте. Гра навчає молодь працювати в команді, загартовує патріотичний дух, допомагає знаходити вихід із складних ситуацій, а також розвиває інтелектуальні навики.
-Завдяки грі старшокласники загартовують волю і характер. У них формуються національно-патріотичні ідеї, принципи людської гідності, соціальної і громадської активності та власної відповідальності. Діти стають активнішими, більше цікавляться традиціями та історією України, – розповідає заступник начальника відділу сім’ї та молоді Арсен Ляхоцький.
Загалом у тереновій грі взяло участь 17 команд, тобто близько 200 молодих людей. Перемогу цьогоріч знову здобула команда Байківецької ОТГ. Аби привітати переможців та всіх учасників цьогорічної гри на дійство завітали засновники теренової гри “Легенда УПА” Віталій Шафранський, Олег Вітвіцький і Андрій Стасишин.
Світлана Дяченко

 

Сучасний священик з Тернопільщини: “Отче Наш” і “Богородице Діво” в Інстаграмі

Моторошна аварія на Львівщині: загиблі повертались із заробіток додому (ФОТО, ВІДЕО)