Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліцейські ідентифікували стрілка з тернопільського кафе (ВІДЕО)

Тривають пошуки 40-річного тернополянина, який з травматичного пістолета поранив у кафе-барі «Каріна» двох відвідувачів.


«17 травня о 17:30 у чергову частину надійшло повідомлення про стрілянину біля бару «Карина» по вулиці Шептицького в обласному центрі. Невідомий, здійснивши постріли з предмету, схожого на пістолет, поранив двох відвідувачів громадського закладу і втік з місця події», – йдеться в повідомленні Нацполіції
Поліцейські з’ясували, що стрілянину зчинив раніше судимий житель обласного центру. За їхніми словами, перебуваючи в приміщенні кафе зловмисник без усіляких причин почав стріляти з травматичного пістолета.
Постраждалих, жителів Тернополя, з вогнепальними травматичними пораненнями доставили в обласну лікарню. Одного госпіталізували, іншого після надання меддопомоги відпустили додому.
Поліцейські встановили особу підозрюваного – це раніше судимий місцевий житель, 1978 року народження. Його оголосили в розшук.
Окрім того, поліцейські виявили у сквері неподалік від місця події предмет, схожий на гранату РГД-5, його відправлено на експертизу.

Картини тернопільської художниці демонструють у “Мистецькому арсеналі”

Любов існує. Незвичайне освідчення у Тернополі (ФОТО)