Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Неповнолітній, який зґвалтував на Тернопільщині маленького хлопчика, уже вдома

Нещодавно Тернопільщину сколихнула новина про зґвалтування 16-річним юнаком 8-річного хлопчика. Інцидент трапився у Підволочиському районі і за скоєне кривдника дитини обіцяли притягнути до відповідальності.

Про те, що над ним на ставку поглумився старший односельчанин потерпілий поскаржився брату, який і повідомив про це правоохоронців. У скоєному винуватець зізнався.

20 квітня у Підволочиському райсуді обрали запобіжний захід для підозрюваного у зґвалтуванні хлопчика. Прокуратура клопотала взяти підозрюваного під варту. Втім, оскільки злочин був вчинений неповнолітньою особою, суд обрав більш поблажливий варіант.

Не допомогли і аргументи прокурора про те, що це важкий злочин, що карається позбавленням волі до 15 років. Мовляв, підсудний може переховуватися від органів досудового розслідування та суду, незаконно впливати на малолітнього потерпілого та свідків, перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином, а також вчинити інше кримінальне правопорушення. Та суд виявився гуманним до злочинця.

Відтак, до студента 2-го курсу ПТУ було застосовано домашній арешт. Між тим, у справі про зґвалтуванням ним дитини також було призначено декілька судових експертиз.

Джерело: “Тернополяни”.

Під час виконання бойового завдання загинув воїн з Тернопільщини

Право оформити субсидію не на всіх зареєстрованих, а фактично проживаючих в помешканні, залишилося