Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кому готові платити 15000 гривень без досвіду і освіти

Здавалося б, при таких вихідних даних розраховувати на високу зарплату не доводиться.

Але аналізуючи актуальні вакансії на Work.ua стає зрозуміло, що не варто втрачати оптимізму.

Представляємо ТОП-5 вакансій в різних містах України, які обіцяють зарплату від 15000 гривень кандидатам без вищої освіти і досвіду роботи.

  1. Менеджер з продажу в Одесу

Таких вакансій не так вже й мало. В основному вимоги приблизно однакові: бажання вчитися, знання офісних програм, товариськість. Обіцяють високу зарплату з бонусами за перевиконання плану. Це відмінний варіант для вчорашніх студентів і тих, хто хоче розвиватися в продажах.

2. Водій у Львів

Якщо у вас є особистий автомобіль, він може стати відмінним інструментом для заробітку. Водії потрібні не тільки в служби таксі, але і для роботи кур’єром. З вас – права і колеса, з роботодавця – зарплата і замовлення.

3. Торговий представник у Дніпро

Для роботи на такій посаді теж знадобиться авто або як мінімум водійські права. Роботодавці шукають активних і комунікабельних чоловіків і жінок, які допоможуть їм розширити торгову мережу і забезпечити своєчасну доставку товарів.

4. Вакансії на робочі спеціальності в Харкові

Тут шукають і автослюсарів, і механіків і робітників на підприємства. Все залежить від ваших умінь, навичок і бажань. Але варіантів багато і умови прийнятні. А головне – не потрібні ні досвід, ні освіта.

5. Швачка у Вінницю, Мукачево, Чернівці, Ужгород

Якщо у вас немає спеціальної освіти – не біда. Золоті руки можуть стати вашим порятунком. Чи вмієте шити і знаєте, що таке виточки і як працює швейна машинка? Значить, робота знайдеться. А до неї і непогана зарплата. Одним словом, використовуйте всі можливості пошуку. Для кожного є своя гідна робота. Головне – не здаватися і не припиняти пошуки.

Тернопільська «Нива» може припинити участь у чемпіонаті України (ВІДЕО)

На Тернопільщині розшукують лисого злодія, який на ринку наробив біди (ВІДЕО)