Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дві красуні з Тернопільщини візьмуть участь у конкурсі краси в Америці (ФОТО)

У конкурсі краси Miss Ukraine in Chicago 2018 в Штатах беруть участь дві чортківчанки. Загалом участь у конкурсі на звання найкрасивішої українки Чикаго візьме 12 дівчат.

Олена Бурак Приїхавши до США, дівчина була учасницею конкурсу “Таланти української діаспори 2014”, де зайняла 2 місце. Завдяки цьому конкурсу Оленка отримала пропозицію співати в одному з найкращих гуртів української діаспори-в гурті “Гармонія” , пише “Доба”.

Також вона брала участь у проектах «Х-Фактор» та «Шоу н.1».

— Змалечку мене заворожувала творчість, а саме музика. З часом я переконалася, що це частина мого життя. Адже, змінювалось що завгодно навколо, а творчість, спів, музика були постійно поруч! Я завжди мріяла поєднати своє життя з творчістю, брала участь в різних конкурсах, заходах, фестивалях, тому вирішила навчатися на музичному профілі у ЛДМУ ім.С.Людкевича. Я переконана: щодня ми отримуємо нові 24 години, щоб стати ближчими до своєї мрії.

Оксана Данилишин

—Якщо Оксанка тиняється без діла, то вона захворіла,» -казала мама про моє дитинство. 12 років присвятила сучасним танцям, танцювальним змаганням та чемпіонатам, як нагоді втекти з уроків математики. Переконана, що розвиватися потрібно в тому, що вміємо і любимо, і чим більше спробуємо, тим більша ймовірність правильного вибору. Завжди була спраглою до знань, бо в саморозвитку знаходжу свій спокій. Майбутнє планую пов’язати з роботою у сфері HR та маркетингу. Добровільно залежна від мистецтва у всіх його проявах. Найбільше ціную в людях щирість серця, індивідуальність та гарне почуття гумору. Пишаюся та мотивуюся своїми батьками. Улюблена цитата: «Життя – це короткий шанс на щастя, тому хапай його руками миттєво!» На конкурсі знайшла те, що шукала – дружбу, новий досвід та натхнення на майбутні подвиги, чи то «золоті верби.

 

Діти потрапили у аварію на Тернопільщині (ФОТО)

У Тернополі нахабний водій їхав “проти шерсті” (ВІДЕО)

Back to Top