Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ще один зрадник: співак Козловський виступив у Москві на концерті в честь 9 травня (ФОТО, ВІДЕО) 

Скандальний співак зі Львова, заслужений артист України Віталій Козловський виступив у Москві на сцені концерту до Дня перемоги. Разом з Козловським на сцені 9 травня з’явилися російські виконавці: Олександр Панайотов, Надія Бабкіна, Діана Гурцкая та інші.

“Маленька мрія збулася! На концерті в честь 9 травня 2018 року виступав Віталій Козловський. Я дуже обожнюю його творчість, була нереально рада побачити Віталія в Москві в своєму районі. Творчих успіхів, всього найкращого, чудовий музикант і людина”, – написала в соцмережі росіянка Надія Оголь.

Ведучий заходу Денис Сімуков також опублікував фото з співаком.

Користувачі мережі активно публікують відео і фото з виступу Козловського в РФ, пише “styler”.

 

#9мая#виталийкозловский#

Публикация от Anna Kravchenko (@kravchenko_saliy_anya)


Нагадаємо, в Україні існують «чорні списки» російських зірок – співаків та кіноакторів, які підтримали анексію Криму, агресію Росії проти Донбасу чи які відвідали окуповані території. Окрім того, що їм заборонений в’їзд в країну, з радіо- та телеканалів вилучили їхні твори або твори з їхньою участю.
Крім того, деякі українські артисти добровільно, після початку російської агресії, відмовилися від гастролей в Росії. Ті ж, хто продовжує виступати у Росії, перебувають під тиском патріотично налаштованої громадськості.

Священик з Тернопільщини нагадує, що благословення можна отримати в онлайні

У парках тернополян масово атакують кліщі